Granulati brašna od tropa voća i povrća sa prebioticima i bakterijama mlečne kiseline
Само за регистроване кориснике
2022
Аутори
Gorjanović, StanislavaZlatanović, Snežana
Jovanović, Marina
Đuriš, Mihal
Micić, Darko
Šoštarić, Tatjana
Lopičić, Zorica
Патент (Објављена верзија)
Метаподаци
Приказ свих података о документуИзвор:
Zavod za intelektualnu svojinu, 2022Издавач:
- Beograd : Institut za opštu i fizičku hemiju A.D.
Институција/група
Institut za tehnologiju nuklearnih i drugih mineralnih sirovinaTY - PAT AU - Gorjanović, Stanislava AU - Zlatanović, Snežana AU - Jovanović, Marina AU - Đuriš, Mihal AU - Micić, Darko AU - Šoštarić, Tatjana AU - Lopičić, Zorica PY - 2022 UR - https://ritnms.itnms.ac.rs/handle/123456789/1175 PB - Beograd : Institut za opštu i fizičku hemiju A.D. T2 - Zavod za intelektualnu svojinu T1 - Granulati brašna od tropa voća i povrća sa prebioticima i bakterijama mlečne kiseline ER -
@misc{ author = "Gorjanović, Stanislava and Zlatanović, Snežana and Jovanović, Marina and Đuriš, Mihal and Micić, Darko and Šoštarić, Tatjana and Lopičić, Zorica", year = "2022", publisher = "Beograd : Institut za opštu i fizičku hemiju A.D.", journal = "Zavod za intelektualnu svojinu", title = "Granulati brašna od tropa voća i povrća sa prebioticima i bakterijama mlečne kiseline" }
Gorjanović, S., Zlatanović, S., Jovanović, M., Đuriš, M., Micić, D., Šoštarić, T.,& Lopičić, Z.. (2022). Granulati brašna od tropa voća i povrća sa prebioticima i bakterijama mlečne kiseline. in Zavod za intelektualnu svojinu Beograd : Institut za opštu i fizičku hemiju A.D...
Gorjanović S, Zlatanović S, Jovanović M, Đuriš M, Micić D, Šoštarić T, Lopičić Z. Granulati brašna od tropa voća i povrća sa prebioticima i bakterijama mlečne kiseline. in Zavod za intelektualnu svojinu. 2022;..
Gorjanović, Stanislava, Zlatanović, Snežana, Jovanović, Marina, Đuriš, Mihal, Micić, Darko, Šoštarić, Tatjana, Lopičić, Zorica, "Granulati brašna od tropa voća i povrća sa prebioticima i bakterijama mlečne kiseline" in Zavod za intelektualnu svojinu (2022).